(Ver)koop je huis op Open Huizen Dag 2019

204
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Aanstaande zaterdag 5 oktober is het weer Open Huizen Dag. De uitgelezen mogelijkheid om toch eens te gaan kijken bij dat huis wat je op internet zag. 

Vrijblijvend

Van 11:00 tot 15:00 kun je verschillende huizen geheel vrijblijvend bezichtigen. Een perfecte manier om je wat breder te oriënteren. Het is handig om vooraf een wensenlijst op te stellen, zodat je overzichtelijk hebt waar je naar op zoek bent. Daarnaast is het verstandig om vooraf op Funda te bekijken welke huizen jouw interesse hebben en meedoen aan de Open Huizen Dag, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

Huis verkopen

Ook als je je huis wilt verkopen is een Open Huizen Dag een uitstekende dag om extra aandacht te vragen voor je woning. Wist je bijvoorbeeld dat, van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van voorjaar 2019, 12 weken later 47% verkocht was?

Daarnaast is het een goede manier om te zien hoe je woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kun je je woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met je makelaar bespreken.